Inkorgen - att läsa e-post

• När du loggat in hamnar du i inkorgen. Detta är huvudvyn i Bineros webbmail och här kan du läsa, skriva och skicka e-post samt hantera din kalender och dina kontakter.

Exempelbilden nedan visar en typisk inkorg. Brev där ämne, avsändare, datum och storlek står i fet stil är olästa, medan brev där ämne, avsändare, datum och storlek står med vanlig stil är lästa.

Skärmavbild 2011-04-19 kl. 10.51.51 AM

Genom att klicka en gång på ett brev visas det i vyn nedanför inkorgen:

Skärmavbild 2011-04-19 kl. 10.56.22 AM

Dubbelklicka på ett brev och det öppnas i ett eget fönster:

Skärmavbild 2011-04-19 kl. 10.58.37 AM

Genom att klicka på den blå vänsterpilen i menyn ovanför brevet, kommer du tillbaka till inkorgen igen. Du kan också klicka på "Inkorg" i vyn i vänsterkanten.

Vanliga frågor och svar

Hur byter jag lösenord på mitt E-postkonto?
    Min mail verkar vara försenad!
    Ett mail jag väntar har ej kommit fram!