WEBMAIL
domainsearch

Domäntjänster

Du behöver inte köpa ett webbpaket hos oss för att komma igång med din hemsida och e-post. Om du enbart registrerar ett domännamn hos oss så får du tillgång till vårt kostnadsfria domänpaket inklusive namnservrar i vårt säkra globala AnycastDNS-nätverk. När du använder våra namnservrar och vårt AnycastDNS-nätverk ingår 10 000 eller mer kostnadsfria uppslagningar i månaden, därefter tillkommer 99 kr per ny påbörjad miljon månatliga uppslagningar.

Följande tjänster ingår utan extra kostnad i vårt domänpaket:

Central och enkel administration

Samtliga domäner är enkelt tillgängliga i vår kontrollpanel. Det är möjligt att få en snabb överblick och utföra ändringar av flera domännamn på samma gång, med hjälp av mallar. Information om när domänerna registrerades och när de behöver förnyas är även tillgängligt.

Vidarebefordring WWW

Med vidarebefordring WWW är det möjligt att vidarebefordra besökare till externa adresser. Du kan t ex vidarebefordra www.mindomän.se till www.internetleverantör.se/abc123/.

Vidarebefordring e-post

Med vidarebefordring e-post är det möjligt att lägga upp vidarebefordring av e-post till externa e-postadresser. Du kan t ex vidarebefordra e-post från jag@mindomän.se till jag@internetleverantör.se.

DNS-hantering

Med vår kraftfulla DNS-hantering har du full kontroll över dina domäner. Det är möjligt att hantera A, CNAME, MX och TXT genom vårt smidiga webbgränssnitt. Alla ändringar som du gör utförs av vårt system i realtid.

DNSSEC

Vi ser till att dina domäner är säkra och skyddade från nätfiske. Vi har redan signerat över 100 000 .se-domäner för DNSSEC och så länge du har din domän hos oss och hanterar den med vårt DNS-hanteringssystem är den säker.

Parkering

Om du bara vill skydda ditt domännamn, utan att koppla det till en hemsida och e-post, så kan du använda vår parkeringstjänst. När du vill börja använda ditt parkerade domännamn så aktiverar du det enkelt genom vår kontrollpanel.
Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.

Kundservice